Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Studente overleden

19 mei 2018

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Kaethe van der Vlugt op 16 mei jl. Indachtig de wensen van de familie, delen we dit immens verdrietige nieuws niet eerder dan vandaag mee aan onze facultaire gemeenschap.

Naast de studie International Business bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde was Kaethe ook begonnen met de studie Wijsbegeerte van een bepaald Wetenschapsgebied aan onze faculteit. Wij kunnen niet bevatten dat er zo’n abrupt einde is gekomen aan haar leven.

Op dinsdag 22 mei a.s. zal een condoleanceregister op de faculteit geplaatst worden waarin een ieder die dat wil iets kan schrijven of zijn of haar naam kan achterlaten.

Wij wensen de familie en al haar vrienden veel sterkte toe met het verwerken van dit onnoemelijk grote verlies.

Namens het Faculteitsbestuur,

Lodi Nauta, decaan

Laatst gewijzigd:10 december 2018 10:38

Meer nieuws

 • 25 april 2019

  Visitatiecommissie beoordeelt Gronings filosofieonderzoek als "excellent"

  De landelijke visitatiecommissie prijst de hoge kwaliteit en het internatonale karakter van het filosofieonderzoek en het grote succes in het verwerven van NWO-onderzoekssubsidies van de Faculteit Wijsbegeerte van de RUG.

 • 10 december 2018

  JHP prijs voor Han Thomas Adriaenssen

  Han Thomas Adriaenssen heeft met zijn boek Representation and Scepticism from Aquinas to Descartes (Cambridge University Press) de JHP prijs voor het beste boek over de geschiedenis van de filosofie gewonnen.

 • 04 december 2018

  Botsen op de sociale snelweg

  Zwarte Piet, de Oostvaardersplassen, genderkwesties...de maatschappelijke discussies vliegen ons om de oren en elk jaar lijken de standpunten zich te verharden. We bevinden ons in het onderzoeksveld van Frank Hindriks, hoogleraar Ethiek, Sociale en...