Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Green Office organiseert Rondetafelbijeenkomst met VN klimaatgezant Marcel Beukeboom

03 april 2018

The Nederlandse klimaatgezant Marcel Beukeboom komt deze week op bezoek in Groningen. Hij gaat in gesprek met RUG-studenten over klimaatverandering in een door de Green Office georganiseerde rondetafelbijeenkomst.

Met deze laagdrempelige bijeenkomst hoopt hij te leren van de verschillende meningen, opvattingen en innovatieve ideeën die studenten hier kunnen delen. Marcel Beukeboom wil alle universiteitssteden bezoeken om daar in gesprek te gaan met veel verschillende studenten. De Rijksuniversiteit Groningen is de eerste universiteit die hij in deze reeks bezoekt. Er is maar plaats voor 12 RUG studenten bij deze rondetafelbijeenkomst. Deze bijeenkomst zal komende vrijdag 6 april worden gehouden in de faculteitskamer Economie van het Academiegebouw. Het is voor studenten nog mogelijk om aan te melden via deze link .

Marcel Beukeboom
Marcel Beukeboom
Laatst gewijzigd:03 april 2018 16:07
printView this page in: English

Meer nieuws