Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geen gevaar met breedplaatvloeren in gebouwen RUG

25 april 2018

Na inventarisatie van alle gebouwen waar mogelijk ondeugdelijke breedplaatvloeren zijn gebruikt, heeft de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) geconstateerd dat er geen gevaren zijn met betrekking tot breedplaatvloeren. De RUG heeft dit onderzoek uitgevoerd naar aanleiding van het instorten van een parkeergarage bij Eindhoven Airport. Hierop heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties alle pandeigenaren verzocht om alle gebouwen, die na 1999 zijn gebouwd, te inspecteren. Uit deze inventarisatie is gebleken dat de vloeren in de RUG-gebouwen voldoen aan de constructieve eisen.

Laatst gewijzigd:25 april 2018 10:01

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...