Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geen gevaar met breedplaatvloeren in gebouwen RUG

25 april 2018

Na inventarisatie van alle gebouwen waar mogelijk ondeugdelijke breedplaatvloeren zijn gebruikt, heeft de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) geconstateerd dat er geen gevaren zijn met betrekking tot breedplaatvloeren. De RUG heeft dit onderzoek uitgevoerd naar aanleiding van het instorten van een parkeergarage bij Eindhoven Airport. Hierop heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties alle pandeigenaren verzocht om alle gebouwen, die na 1999 zijn gebouwd, te inspecteren. Uit deze inventarisatie is gebleken dat de vloeren in de RUG-gebouwen voldoen aan de constructieve eisen.

Laatst gewijzigd:25 april 2018 10:01
printView this page in: English

Meer nieuws