Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse digitale ondernemingen steunen GDBC

19 december 2017
Groningse digitale bedrijven die GDBC steunen

Een aantal bedrijven dat lid is van de NOO, de Noordelijke Online ondernemers, ondersteunt het GDBC - naast hun lidmaatschap van de NOO - ook in financiele zin. Zowel de bestuurders van de NOO als de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zijn blij met de ondersteuning van de bedrijven. "Het feit dat het Groningen Digital Business Centre wordt gesteund door zoveel noordelijke ondernemers, onderstreept het belang en de noodzaak van de oprichting van GDBC. Het is prettig om te weten dat we ook in financieel opzicht op de ondernemers kunnen rekenen en van het GDBC echt dat digitale broeinest maken dat we voor ogen hebben.", aldus Peter Verhoef, directeur van Groningen Digital Business Centre.

Laatst gewijzigd:30 januari 2018 12:57

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.