Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse digitale ondernemingen steunen GDBC

19 december 2017
Groningse digitale bedrijven die GDBC steunen

Een aantal bedrijven dat lid is van de NOO, de Noordelijke Online ondernemers, ondersteunt het GDBC - naast hun lidmaatschap van de NOO - ook in financiele zin. Zowel de bestuurders van de NOO als de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zijn blij met de ondersteuning van de bedrijven. "Het feit dat het Groningen Digital Business Centre wordt gesteund door zoveel noordelijke ondernemers, onderstreept het belang en de noodzaak van de oprichting van GDBC. Het is prettig om te weten dat we ook in financieel opzicht op de ondernemers kunnen rekenen en van het GDBC echt dat digitale broeinest maken dat we voor ogen hebben.", aldus Peter Verhoef, directeur van Groningen Digital Business Centre.

Laatst gewijzigd:30 januari 2018 12:57

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...