Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse digitale ondernemingen steunen GDBC

19 december 2017
Groningse digitale bedrijven die GDBC steunen

Een aantal bedrijven dat lid is van de NOO, de Noordelijke Online ondernemers, ondersteunt het GDBC - naast hun lidmaatschap van de NOO - ook in financiele zin. Zowel de bestuurders van de NOO als de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zijn blij met de ondersteuning van de bedrijven. "Het feit dat het Groningen Digital Business Centre wordt gesteund door zoveel noordelijke ondernemers, onderstreept het belang en de noodzaak van de oprichting van GDBC. Het is prettig om te weten dat we ook in financieel opzicht op de ondernemers kunnen rekenen en van het GDBC echt dat digitale broeinest maken dat we voor ogen hebben.", aldus Peter Verhoef, directeur van Groningen Digital Business Centre.

Laatst gewijzigd:30 januari 2018 12:57

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...