Groningse digitale ondernemingen steunen GDBC

19 december 2017
Groningse digitale bedrijven die GDBC steunen

Een aantal bedrijven dat lid is van de NOO, de Noordelijke Online ondernemers, ondersteunt het GDBC - naast hun lidmaatschap van de NOO - ook in financiele zin. Zowel de bestuurders van de NOO als de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zijn blij met de ondersteuning van de bedrijven. "Het feit dat het Groningen Digital Business Centre wordt gesteund door zoveel noordelijke ondernemers, onderstreept het belang en de noodzaak van de oprichting van GDBC. Het is prettig om te weten dat we ook in financieel opzicht op de ondernemers kunnen rekenen en van het GDBC echt dat digitale broeinest maken dat we voor ogen hebben.", aldus Peter Verhoef, directeur van Groningen Digital Business Centre.

Laatst gewijzigd:30 januari 2018 12:57