Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Fijne feestdagen (en gewijzigde openingstijden)

20 december 2017

We staan op de drempel van een nieuw jaar, vol met kennis, nieuwsgierigheid en nieuwe inzichten. Op onze universiteit blijven we als altijd samenwerken om een verschil te maken voor de wereld van vandaag en die van morgen. Op het snijvlak van disciplines, tussen traditie en toekomst, dichtbij Stad maar ook ver over de grens, blijven we ontmoeten en leren.

Geniet!

Collegevoorzitter prof. Sibrand Poppema, vicevoorzitter drs. Jan de Jeu, Rector Magnificus Prof. Elmer Sterken en studentassessor Saina Abeshzadeh.

Openingstijden
De RUG is gesloten voor de feestdagen van 25 december tot en met 1 januari. De Universiteitsbibliotheek is op sommige dagen geopend, maar de openingstijden zijn aangepast.

Vicevoorzitter drs. Jan de Jeu, collegevoorzitter prof. Sibrand Poppema, studentassessor Saina Abeshzadeh en Rector Magnificus Prof. Elmer Sterken
Vicevoorzitter drs. Jan de Jeu, collegevoorzitter prof. Sibrand Poppema, studentassessor Saina Abeshzadeh en Rector Magnificus Prof. Elmer Sterken
Laatst gewijzigd:27 december 2017 10:14

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...