Fijne feestdagen (en gewijzigde openingstijden)

20 december 2017

We staan op de drempel van een nieuw jaar, vol met kennis, nieuwsgierigheid en nieuwe inzichten. Op onze universiteit blijven we als altijd samenwerken om een verschil te maken voor de wereld van vandaag en die van morgen. Op het snijvlak van disciplines, tussen traditie en toekomst, dichtbij Stad maar ook ver over de grens, blijven we ontmoeten en leren.

Geniet!

Collegevoorzitter prof. Sibrand Poppema, vicevoorzitter drs. Jan de Jeu, Rector Magnificus Prof. Elmer Sterken en studentassessor Saina Abeshzadeh.

Openingstijden
De RUG is gesloten voor de feestdagen van 25 december tot en met 1 januari. De Universiteitsbibliotheek is op sommige dagen geopend, maar de openingstijden zijn aangepast.

Vicevoorzitter drs. Jan de Jeu, collegevoorzitter prof. Sibrand Poppema, studentassessor Saina Abeshzadeh en Rector Magnificus Prof. Elmer Sterken
Laatst gewijzigd:27 december 2017 10:14
printOok beschikbaar in het: English