About usNews and EventsNews articles

New article in Stem-, Spraak- en Taalpathologie

15 December 2017

Dutch language journal Stem-, Spraak- en Taalpathologie has published a new article via University of Groningen Press.

We invite you to view the table of contents and to visit the website for viewing articles and other interesting items.

You can also keep up to date with new SSTP publications via:

Last modified:15 December 2017 11.48 a.m.
printView this page in: Nederlands

More news

• 25 June 2019

Alle remmen los voor een groene universiteit

Dick Jager geeft niet snel op. Al sinds eind jaren ’90 werkt hij aan het verduurzamen van de RUG. Zijn tocht ging gepaard met strijd, de weg was vaak bezaaid met obstakels. Nu gaat het Jager voor de wind. In 2020 staat duurzaamheid met hoofdletters...

• 21 June 2019

Van Rijn’s multi-million euro reduction disastrous for UG

The Cabinet’s decision, based on the advice of the Van Rijn committee, will have disastrous consequences for the University of Groningen as a broad-based classical university.

• 20 June 2019

UG climbs to 114th place in the QS Ranking

The University of Groningen (UG) holds the 114th place in the QS World University Rankings. The QS Ranking is an influential ranking list of almost 1,000 universities worldwide. Last year the UG held the120th place.