Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Us Wurk vanaf 1952 in UGP

21 november 2017

Het tijdschrift Us Wurk is nu vanaf 1952 digitaal beschikbaar bij de University of Groningen Press. Us Wurk publiceert wetenschappelijke bijdragen over de Friese taal en literatuur. Talen waarin gepubliceerd wordt zijn Fries, Nederlands, Engels, Duits en Frans. Bijdragen geschreven in het Fries, Nederlands of Frans hebben een Engelse of Duitse samenvatting.

Laatst gewijzigd:13 december 2017 11:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 13 december 2017

  Faculty of Economics and Business achieves 3-year EQUIS re-accreditation

  The European accreditation institution EFMD has just announced that the Faculty of Economics and Business (FEB) of the University of Groningen has been awarded the prestigious EQUIS accreditation for an additional 3 years. This re-accreditation was...

 • 28 november 2017

  Samenwerking gemeenten bespaart geen geld

  Anders dan gedacht verlaagt samenwerking tussen gemeenten de uitgaven van gemeenten niet. Ook leidt samenwerking niet tot een meetbare verbetering van de gemeentelijke voorzieningen. Dat schrijven Maarten Allers en Tom de Greef van het Centrum voor...

 • 27 november 2017

  #PanoramaRomantica in het Groninger Museum

  Speciaal voor de aanstaande tentoonstelling De Romantiek in het Noorden en de huidige expositie Ook Romantiek in het Groninger Museum, heeft het Reality Center van de Rijksuniversiteit Groningen een virtueel panorama ontwikkeld: #PanoramaRomantica....