Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Us Wurk vanaf 1952 in UGP

21 november 2017

Het tijdschrift Us Wurk is nu vanaf 1952 digitaal beschikbaar bij de University of Groningen Press. Us Wurk publiceert wetenschappelijke bijdragen over de Friese taal en literatuur. Talen waarin gepubliceerd wordt zijn Fries, Nederlands, Engels, Duits en Frans. Bijdragen geschreven in het Fries, Nederlands of Frans hebben een Engelse of Duitse samenvatting.

Laatst gewijzigd:15 december 2017 10:41

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...