Winnaars UEF-JSM Talent Grants en Van der Meer-Boerema Stichting Grants

22 november 2017

Op dinsdag 21 november werden de Ubbo Emmius Fonds (UEF) JSM Talent Grants en de Grants van de Van der Meer-Boerema Stichting uitgereikt. In het MD/PhD-traject van het Junior Scientific Masterclass (JSM)-programma combineren studenten Geneeskunde en Tandheelkunde hun reguliere opleiding met wetenschappelijk onderzoek zodat ze al tijdens hun studie een versneld promotietraject kunnen doorlopen.

Drie UEF-JSM Talent Grants van € 7.000, mogelijk gemaakt dankzij een belcampagne onder alumni in het voorjaar van 2017, gingen naar Niels Grote Beverborg, Valerie Collij en Sebastiaan Lambooij. Vijf andere Talent Grants, variërend van € 7.000 tot € 10.000 en bekostigd door de Van der Meer-Boerema Stichting, werden uitgereikt aan Rico Bense, Hagma Workel, Thijs Stutvoet, Marloes Nies en Bart van Dijken. Op www.rug.nl/alumni/jsm leest u meer over de JSM.

JSM
v.l.n.r. Dhr. Wynia, Thijs Stutvoet, Gerbrand Visser, Valerie Collij, Dhr. Adema, Niels Grote Beverborg, Marco de Bruyn (namens Hagma Workel), Marloes Nies, Rico Bense, Robert Porte, Anouk van den Hoorn (namens Bart van Dijken), Leo deelman (namens Sebatiaan Lambooij), Dhr. Fennema en Sandra Veltkamp
Laatst gewijzigd:29 november 2017 12:11
printOok beschikbaar in het: English