Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symposium on Sexual Orientation and Gender diversity in children and youth

23 oktober 2017

The Foster Care Research Centre Groningen is pleased to commemorate Universal Children’s Day this year with an event on the 21st of November on the topic of Sexual Orientation and Gender Diversity in Children and Youth.

Organized by researchers from Audre project and professionals from Cornerstones Jeugdzorg, the symposium will gather students, researchers, practitioners and policy makers to discuss the experiences and needs of LGBTQ identified (lesbian, gay, bisexual, transgender, queer) children and youth. The symposium will also provide a space for exchanging information on issues LGBTQ-identified youth and their educators and care providers face.

When: 21st of November from 9:30 to 15:30
Where: Van Swinderen Huys. Oude Boteringestraat 19, 9712 GC Groningen
Entrance: Free. Limited seats. Register by sending an email to: l.van.der.weerd@rug.nl
Language: English

For more information, check out the Facebook page of this symposium.

Laatst gewijzigd:20 november 2017 08:23

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...