Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symposium on Sexual Orientation and Gender diversity in children and youth

23 oktober 2017

The Foster Care Research Centre Groningen is pleased to commemorate Universal Children’s Day this year with an event on the 21st of November on the topic of Sexual Orientation and Gender Diversity in Children and Youth.

Organized by researchers from Audre project and professionals from Cornerstones Jeugdzorg, the symposium will gather students, researchers, practitioners and policy makers to discuss the experiences and needs of LGBTQ identified (lesbian, gay, bisexual, transgender, queer) children and youth. The symposium will also provide a space for exchanging information on issues LGBTQ-identified youth and their educators and care providers face.

When: 21st of November from 9:30 to 15:30
Where: Van Swinderen Huys. Oude Boteringestraat 19, 9712 GC Groningen
Entrance: Free. Limited seats. Register by sending an email to: l.van.der.weerd@rug.nl
Language: English

For more information, check out the Facebook page of this symposium.

Laatst gewijzigd:20 november 2017 08:23

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...