Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dropwater en cannabisolie

09 oktober 2017

De geneesmiddelenindustrie maakt heel veel medicijnen, maar niet alles. Dat klinkt gek omdat de discussie altijd gaat over te dure geneesmiddelen en soms ook over geneesmiddelentekorten. Maar dan zie je over het hoofd dat er ook nog middelen zijn die op maat gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld voor kinderen of voor mensen die dood gaan.

Een uitzending van Erik Frijlink. Astrid Cornelisse en Joga Brouwers met dank aan: Bernd Arents. Corina Mos. KNMP. Zorgverzekeraars Nederland. Patiëntenfederatie. NVZA. Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoort College, Alfa-college, ROC van Twente, Transvaal apotheek, Vereniging Doorleverende Bereidingsapotheken, SFK en IGZ.

Luister hier het interview van zondag 8 oktober op NPO radio 1 van 19.00 tot 20.00 uur.

Laatst gewijzigd:09 november 2017 14:43

Meer nieuws