Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Deniz Baskent gekozen tot Fellow van de Acoustical Society of America

11 oktober 2017

Deniz Baskent, hoogleraar Auditieve Perceptie bij de afdeling KNO van het UMCG, is to Fellow gekozen van de prestigieuze Acoustical Society of America (ASA). Volgens de ASA worden Fellows ‘erkend voor hun opvallende dienstverlening of opmerkelijke bijdragen aan het bevorderen of verspreiden van de kennis over akoestiek of het bevorderen van de praktische toepassingen.’ Prof. Baskent zelf over haar nieuwe ’Fellowship’: Het komt er op neer dat wanneer iemand een aanzienlijke hoeveelheid werk in een verwant onderzoeksveld heeft verricht, de ASA kan besluiten dit te waarderen, ik zie het dus als een soort onderscheiding'.


Meer informatie

Afgelopen zomer verscheen een interview met Deniz over haar werk en onderzoek op KennisInZicht.
Laatst gewijzigd:11 oktober 2017 13:36

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...