Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Deniz Baskent gekozen tot Fellow van de Acoustical Society of America

11 oktober 2017

Deniz Baskent, hoogleraar Auditieve Perceptie bij de afdeling KNO van het UMCG, is to Fellow gekozen van de prestigieuze Acoustical Society of America (ASA). Volgens de ASA worden Fellows ‘erkend voor hun opvallende dienstverlening of opmerkelijke bijdragen aan het bevorderen of verspreiden van de kennis over akoestiek of het bevorderen van de praktische toepassingen.’ Prof. Baskent zelf over haar nieuwe ’Fellowship’: Het komt er op neer dat wanneer iemand een aanzienlijke hoeveelheid werk in een verwant onderzoeksveld heeft verricht, de ASA kan besluiten dit te waarderen, ik zie het dus als een soort onderscheiding'.


Meer informatie

Afgelopen zomer verscheen een interview met Deniz over haar werk en onderzoek op KennisInZicht.
Laatst gewijzigd:11 oktober 2017 13:36

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...