Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Deniz Baskent gekozen tot Fellow van de Acoustical Society of America

11 oktober 2017

Deniz Baskent, hoogleraar Auditieve Perceptie bij de afdeling KNO van het UMCG, is to Fellow gekozen van de prestigieuze Acoustical Society of America (ASA). Volgens de ASA worden Fellows ‘erkend voor hun opvallende dienstverlening of opmerkelijke bijdragen aan het bevorderen of verspreiden van de kennis over akoestiek of het bevorderen van de praktische toepassingen.’ Prof. Baskent zelf over haar nieuwe ’Fellowship’: Het komt er op neer dat wanneer iemand een aanzienlijke hoeveelheid werk in een verwant onderzoeksveld heeft verricht, de ASA kan besluiten dit te waarderen, ik zie het dus als een soort onderscheiding'.


Meer informatie

Afgelopen zomer verscheen een interview met Deniz over haar werk en onderzoek op KennisInZicht.
Laatst gewijzigd:11 oktober 2017 13:36

Meer nieuws