Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG op plek 83 in THE ranking

05 september 2017

De RUG staat dit jaar op plaats 83 in de Times Higher Education Ranking. Dat is drie plaatsen lager dan vorig jaar, toen de RUG op plek 80 stond.

De RUG staat dit jaar met zes andere Nederlandse universiteiten in de top 100. De nieuwe resultaten werden dinsdag 5 september bekend gemaakt.

In augustus werd al bekend dat de RUG in de Shanghai Ranking (ARWU) is gestegen naar plaats 59. In de QS ranking staat de RUG op plaats 113.

Laatst gewijzigd:05 september 2017 15:56

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...