Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw platform huisvesting voor internationale studenten

25 juli 2017

Internationale studenten kunnen vanaf juli 2017 terecht op At Home in Groningen , een nieuwe website voor volledige Engelstalige informatie over studentenhuisvesting in de stad Groningen.

De website bevat alle info die een student vanuit het buitenland nodig heeft over het vinden van woonruimte en wat daarbij komt kijken. Van prijzen, contracten en regels tot informatie over woonwijken en juridische bijstand.

De site geeft een overzicht met kaart- en fotomateriaal, en gaat in de toekomst mogelijkheden bieden om particuliere geschikte en betrouwbare aanbieders van kamers rechtstreeks op de website te plaatsen. Dit aanbod wordt verder ontwikkeld in 2017/2018.

Welkom in de 'city of talent'

Het nieuwe platform is een samenwerking tussen de Gemeente Groningen, de Hanzehogeschool en de RUG. De projectgroep is in november 2016 gestart en heeft als doel de versnippering van informatie tegen te gaan, de kwaliteit van huisvesting te verbeteren en hiermee internationale studenten een warm welkom te bieden in ‘the city of talent’.

Laatst gewijzigd:03 november 2017 12:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws