Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Call for Paper | Financial Regulation and Civil Liability in European Law: Towards a More Coordinated Approach?

09 juni 2017

The Groningen Centre for European Financial Services Law (GCEFSL), University of Groningen and the Institute of Advances Legal Studies (IALS), University of London organize a series of events on Financial Regulation and Private Law in European and Comparative Perspective.

The first international conference in this series will be held on 16 and 17 November 2017 in Amsterdam. The topic of this conference is Financial Regulation and Civil Liability in European Law: Towards a More Coordinated Approach? The organisers are welcoming the submission of papers that address this theme from legal, regulatory, comparative, law and economics or political science perspectives.

See the call for papers here.

Laatst gewijzigd:21 juni 2017 11:44

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....