Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Zaterdag 20 mei: Alumnidag Wijsbegeerte

16 februari 2017
Faculteitsbestuur 2016-2017: Lodi Nauta, Barteld Kooi, Marga Hids en studentlid Tim van Heuven

Op zaterdag 20 mei komen alumni van de Faculteit Wijsbegeerte terug naar de Oude Boteringestraat om elkaar te ontmoeten en samen te praten over de tijd sinds het afstuderen, over het al dan niet filosofisch getinte werkende leven, over de nieuwste inzichten in de filosofie, en over koetjes en kalfjes. Het Faculteitsbestuur, bestaande uit Decaan en Spinozawinnaar Lodi Nauta, Vice-decaan Barteld Kooi, Directeur Bedrijfsvoering Marga Hids en studentlid Tim van Heuven (zie foto) nodigt iedereen van harte uit!

Studenten en staf ook welkom

Ook zittende filosofiestudenten en huidige stafleden zijn van harte welkom! Studievereniging STUFF is betrokken bij de organisatie en programmering van de dag, dus je zult je niet vervelen. Als je je als student of staflid aanmeldt, let dan even op de instructies van het formulier.

Programma

U bent welkom vanaf 10:30 uur; de dag eindigt om 16:30 uur. Bekijk het volledige programma (https://www.rug.nl/filosofie/alumni/programma-alumnidag-update.pdf).

Aanmelden

Aanmelden kan t/m 30 april 2017 via het aanmeldformulier dat u bereikt met onderstaande blauwe knop.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:07 juni 2019 14:05

Meer nieuws

 • 16 juli 2019

  13 Veni-subsidies voor jonge Groningse onderzoekers

  Dertien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het UMCG krijgen van NWO een Veni-subsidie in het kader van de Vernieuwingsimpuls. Een mooi resultaat; vorig jaar ontvingen twaalf Groningers een Veni. Veni-subsidies zijn bestemd voor...

 • 09 juli 2019

  Filosofiestudente Lonneke Oostland wint GUF-100 prijs

  De GUF-100 prijzen voor excellerende studenten werden in 1993 voor het eerst uitgereikt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het GUF. De prijs bestaat uit een eenmalige beurs ter hoogte van €2500,-te besteden aan studie of onderzoek en wordt...

 • 25 juni 2019

  Succesvolle Conferentie: Women in Philosophy

  Op zondag 23 en maandag 24 juni is in Groningen de zesde Conference by Women in Philosophy (CWIP) gehouden.