Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ronald Stolk nieuwe directeur CIT

22 december 2016
Ronald Stolk
Ronald Stolk

Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen heeft prof.dr. Ronald Stolk per 1 februari 2017 benoemd als algemeen directeur van het Centrum voor Informatie Technologie (CIT), de centrale IT-organisatie van de RUG.

Ronald Stolk is op dit moment verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) als directeur Research Data & Biobanking. Daarnaast is hij hoogleraar Klinische Epidemiologie, wat hij zal voortzetten na zijn benoeming als directeur van het CIT.

Meer informatie over Ronald Stolk is te vinden via http://www.rug.nl/staff/r.p.stolk/

Laatst gewijzigd:22 december 2016 13:23
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 13 december 2017

  Faculty of Economics and Business achieves 3-year EQUIS re-accreditation

  The European accreditation institution EFMD has just announced that the Faculty of Economics and Business (FEB) of the University of Groningen has been awarded the prestigious EQUIS accreditation for an additional 3 years. This re-accreditation was...

 • 28 november 2017

  Samenwerking gemeenten bespaart geen geld

  Anders dan gedacht verlaagt samenwerking tussen gemeenten de uitgaven van gemeenten niet. Ook leidt samenwerking niet tot een meetbare verbetering van de gemeentelijke voorzieningen. Dat schrijven Maarten Allers en Tom de Greef van het Centrum voor...

 • 27 november 2017

  #PanoramaRomantica in het Groninger Museum

  Speciaal voor de aanstaande tentoonstelling De Romantiek in het Noorden en de huidige expositie Ook Romantiek in het Groninger Museum, heeft het Reality Center van de Rijksuniversiteit Groningen een virtueel panorama ontwikkeld: #PanoramaRomantica....