Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sign up now for our Webclass!

10 oktober 2016

Are you keen to experience the Liberal Arts and Sciences programme? Could you dedicate up to 5 hours per week over 4 weeks?

Then our Webclass might be just the right thing for you! During the Webclass, you'll learn to combine and integrate knowledge from different disciplines and methodologies and you'll also be trained to use your creativity and discover different ways of thinking. Together, these skills and insights will prepare you to find innovative solutions for the challenges of our time.

Sounds like just the thing for you? Sign up here!

Laatst gewijzigd:10 oktober 2016 10:03

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....