Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe I Shop geopend

01 november 2016
I Shop

In het hart van het academisch stadskwartier is de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met Ricoh de I Shop gestart. De I Shop opende op 1 november haar deuren. Studenten, medewerkers en bezoekers zijn van harte welkom voor career services (loopbaanadvies en cv-check voor studenten), RUG-artikelen en -kleding, print- en kopieerdiensten en ‘wat & waar-vragen’.

100% duurzaam!

De RUG wil in alle aspecten van de bedrijfsvoering bijdragen aan een duurzame toekomst. De shop start daarom met een 100% duurzaam assortiment.

Samenwerking

In de I Shop is de RUG verantwoordelijk voor de Career Services en het informatiepunt. Ricoh heeft de University shop en de print- en copy service onder zijn hoede.

Laatst gewijzigd:04 november 2016 12:29
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...