Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Mogelijk wel numerus fixus bij Psychologie

08 september 2016

In tegenstelling tot eerdere berichten, krijgt de opleiding Psychologie hoogstwaarschijnlijk wel een numerus fixus voor het studiejaar 2017-2018. Zoals bij alle opleidingen met een numerus fixus moeten aspirant-studenten zich in dat geval voor 15 januari aanmelden via Studielink. Daar volgt een decentrale selectieprocedure.


LET OP: Op 1 oktober 2016 is definitief bekend of de numerus fixus doorgaat of niet. Mocht er toch geen numerus fixus zijn, dan moeten studiekiezers zich voor 1 mei aanmelden en volgt een matchingsprocedure.

Laatst gewijzigd:15 september 2016 10:42

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...