Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

BSA beleid 2015-2016 aangepast

14 juli 2016

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) past de BSA regeling voor het studiejaar 2015/2016 aan. De plicht voor studenten om de propedeuse te behalen in het tweede jaar is voor dit academisch jaar ingetrokken.

Studenten die in het vorige studiejaar een voorlopig positief advies hebben gekregen, kunnen daarmee door met hun studie, ook als zij de propedeuse niet hebben afgerond. De RUG neemt deze maatregel in afwachting van de aangekondigde brief die de minister van OCW aan de Tweede Kamer stuurt in augustus naar aanleiding van de uitspraken van de rechter. Het CvB spreekt in augustus met de universiteitsraad over het P-in-2-beleid.

Laatst gewijzigd:15 juli 2016 12:34
printView this page in: English

Meer nieuws