Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

M. Yagiz Unver Best Poster Prize, VI EWDSy

19 mei 2016

M. Yagiz Unver, a PHD student under supervision of Prof. Anna Hirsch, was awarded for the best poster prize in 6th European Workshop in Drug Synthesis. This years’ workshop was held in Certaso di Pontignano, Siena, Italy in 15th -19th of May 2016 and main focus of the workshop was on novel synthetic procedures in medicinal chemistry, HIV research, neglected diseases and ADMET. The aim of this unique workshop was to provide a fertile background for young scientists from universities and pharmaceutical industries to share and exchange knowledge.

Laatst gewijzigd:09 juni 2016 16:17

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....