Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Luuk van Middelaar is RUG-alumnus van het jaar

30 maart 2016
Luuk van Middelaar

De Rijksuniversiteit Groningen heeft schrijver, columnist en Europa-expert Luuk van Middelaar gekozen als Alumnus van het Jaar 2015. Een uitvoerig interview met de RUG-alumnus geschiedenis en filosofie staat in het aprilnummer van alumnimagazine Broerstraat 5, dat vandaag verschijnt.

Elk jaar onderscheidt de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een van haar alumni met de titel Alumnus van het Jaar, een prijs bedoeld als uiting van waardering én van aanmoediging. Met trots heeft zij Luuk van Middelaar verkozen tot Alumnus van het Jaar 2015.

Lees het volledige persbericht

Laatst gewijzigd:13 juni 2019 11:27

Meer nieuws

 • 14 maart 2023

  'Troost is betekenis kunnen geven aan verlies'

  Betekenis kunnen geven aan verlies. Dat is troost. Christoph Jedan, hoogleraar ethiek en godsdienstfilosofie, verdiepte zich in troostliteratuur van theologen en van filosofen uit de Klassieke Oudheid.

 • 23 februari 2023

  Vici-beurzen voor vier onderzoekers

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan vier RUG/UMCG-onderzoekers een Vici-financiering van maximaal 1,5 miljoen euro toegekend. Prof. dr. Marleen Kamperman, prof. dr. Lisa Herzog, prof. dr. ir. Ming Cao en prof....

 • 20 februari 2023

  Vijf RUG-onderzoekers benoemd bij Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen

  De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) heeft dit jaar Sjoerd Beugelsdijk, Lisa Herzog, Jeroen de Ridder, Moniek Tromp en Helga de Valk benoemd als nieuwe leden.