Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Luuk van Middelaar is RUG-alumnus van het jaar

30 maart 2016
Luuk van Middelaar

De Rijksuniversiteit Groningen heeft schrijver, columnist en Europa-expert Luuk van Middelaar gekozen als Alumnus van het Jaar 2015. Een uitvoerig interview met de RUG-alumnus geschiedenis en filosofie staat in het aprilnummer van alumnimagazine Broerstraat 5, dat vandaag verschijnt.

Elk jaar onderscheidt de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een van haar alumni met de titel Alumnus van het Jaar, een prijs bedoeld als uiting van waardering én van aanmoediging. Met trots heeft zij Luuk van Middelaar verkozen tot Alumnus van het Jaar 2015.

Lees het volledige persbericht

Laatst gewijzigd:16 februari 2017 15:25

Meer nieuws

 • 10 december 2018

  JHP prijs voor Han Thomas Adriaenssen

  Han Thomas Adriaenssen heeft met zijn boek Representation and Scepticism from Aquinas to Descartes (Cambridge University Press) de JHP prijs voor het beste boek over de geschiedenis van de filosofie gewonnen.

 • 04 december 2018

  Botsen op de sociale snelweg

  Zwarte Piet, de Oostvaardersplassen, genderkwesties...de maatschappelijke discussies vliegen ons om de oren en elk jaar lijken de standpunten zich te verharden. We bevinden ons in het onderzoeksveld van Frank Hindriks, hoogleraar Ethiek, Sociale en...

 • 15 november 2018

  Opnieuw dubbele topscore voor filosofie in Groningen

  De Faculteit Wijsbegeerte van de Rijksuniversiteit Groningen staat met een totaalscore van 80 punten voor de bacheloropleiding Filosofie en 76 punten voor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opnieuw op de eerste plaats in de Keuzegids Universiteiten...