Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Luuk van Middelaar is RUG-alumnus van het jaar

30 maart 2016
Luuk van Middelaar

De Rijksuniversiteit Groningen heeft schrijver, columnist en Europa-expert Luuk van Middelaar gekozen als Alumnus van het Jaar 2015. Een uitvoerig interview met de RUG-alumnus geschiedenis en filosofie staat in het aprilnummer van alumnimagazine Broerstraat 5, dat vandaag verschijnt.

Elk jaar onderscheidt de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een van haar alumni met de titel Alumnus van het Jaar, een prijs bedoeld als uiting van waardering én van aanmoediging. Met trots heeft zij Luuk van Middelaar verkozen tot Alumnus van het Jaar 2015.

Lees het volledige persbericht

Laatst gewijzigd:13 juni 2019 11:27

Meer nieuws

 • 21 mei 2024

  Wie iets verkeerd doet, verdient straf. Toch?

  Wanneer is iemand precies verantwoordelijk voor zijn of haar daden? En is straffen altijd de meest constructieve optie? Filosofe Daphne Brandenburg pleit voor iets meer nuance. Volgens haar zouden we meer moeten kijken naar de manier waarop we...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 21 november 2023

  KNAW Early Career Award voor Charlotte Knowles

  Charlotte Knowles , onderzoeker aan de Faculteit Wijsbegeerte, ontvangt een Early Career Award van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen ( KNAW ). Ze ontvangt de prijs voor haar onderzoek naar diepgewortelde kwesties in...