Luuk van Middelaar is RUG-alumnus van het jaar

30 maart 2016
Luuk van Middelaar

De Rijksuniversiteit Groningen heeft schrijver, columnist en Europa-expert Luuk van Middelaar gekozen als Alumnus van het Jaar 2015. Een uitvoerig interview met de RUG-alumnus geschiedenis en filosofie staat in het aprilnummer van alumnimagazine Broerstraat 5, dat vandaag verschijnt.

Elk jaar onderscheidt de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een van haar alumni met de titel Alumnus van het Jaar, een prijs bedoeld als uiting van waardering én van aanmoediging. Met trots heeft zij Luuk van Middelaar verkozen tot Alumnus van het Jaar 2015.

Lees het volledige persbericht

Laatst gewijzigd:16 februari 2017 15:25