Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Luuk van Middelaar is RUG-alumnus van het jaar

30 maart 2016
Luuk van Middelaar

De Rijksuniversiteit Groningen heeft schrijver, columnist en Europa-expert Luuk van Middelaar gekozen als Alumnus van het Jaar 2015. Een uitvoerig interview met de RUG-alumnus geschiedenis en filosofie staat in het aprilnummer van alumnimagazine Broerstraat 5, dat vandaag verschijnt.

Elk jaar onderscheidt de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een van haar alumni met de titel Alumnus van het Jaar, een prijs bedoeld als uiting van waardering én van aanmoediging. Met trots heeft zij Luuk van Middelaar verkozen tot Alumnus van het Jaar 2015.

Lees het volledige persbericht

Laatst gewijzigd:16 februari 2017 15:25

Meer nieuws

 • 17 mei 2018

  Jilin University visits Faculty of Philosophy

  A delegation from the School of Philosophy and Sociology of Jilin University (China) visited UG’s Faculty of Philosophy

 • 17 april 2018

  De filosoof als verbinder

  April: Maand van de Filosofie. Een goede aanleiding voor een gesprek met hoogleraar Wetenschapsfilosofie (en natuurkundige) Jan-Willem Romeijn over het pad van een wetenschapper en de verbindende kracht van nieuwsgierigheid en kennis.

 • 05 april 2018

  Dissertatieprijs voor Joost van Driessche

  Joost van Driessche is een van de vijf ontvangers van de Disstertatieprijs 2018, uitgereikt door Stichting Praemium Erasmianum