Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG en SNN onderzoeken innovatiekracht noordelijk bedrijfsleven

15 februari 2016
De Faculteit Economie en Bedrijfskunde.
Dries Faems
Dries Faems

In 2015 onderzochten het Centre of Expertise Value in Collaborative Innovation (VinCi) van de RUG en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voor het eerst de innovatiekracht van het Noord-Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Dat onderzoek onder leiding van prof.dr. Dries Faems, hoogleraar Innovatie & Organisatie, krijgt een vervolg. In de Innovatiebenchmark staan dit jaar de volgende thema’s centraal: milieu innovatie, sociale innovatie, open innovatie en creativiteit van werknemers.

Geïnteresseerden kunnen tot 29 februari de online vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 15 minuten. De vragenlijst van dit onderzoek vindt u hier . U kunt de vragenlijst tussentijds afsluiten. Alle ingevulde gegevens worden automatisch opgeslagen.

‘Strategisch Innoveren’

Deelnemers aan het onderzoek krijgen een gratis uitnodiging voor het netwerkevent ‘Strategisch Innoveren’ dat in juni door VinCi wordt georganiseerd. Tijdens dit event zullen de belangrijkste resultaten van het onderzoek worden toegelicht en zal een aantal prominente gastprekers opvallende resultaten bediscussiëren.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:15 februari 2016 15:17

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...