Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG en SNN onderzoeken innovatiekracht noordelijk bedrijfsleven

15 februari 2016
De Faculteit Economie en Bedrijfskunde.
Dries Faems
Dries Faems

In 2015 onderzochten het Centre of Expertise Value in Collaborative Innovation (VinCi) van de RUG en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voor het eerst de innovatiekracht van het Noord-Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Dat onderzoek onder leiding van prof.dr. Dries Faems, hoogleraar Innovatie & Organisatie, krijgt een vervolg. In de Innovatiebenchmark staan dit jaar de volgende thema’s centraal: milieu innovatie, sociale innovatie, open innovatie en creativiteit van werknemers.

Geïnteresseerden kunnen tot 29 februari de online vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 15 minuten. De vragenlijst van dit onderzoek vindt u hier . U kunt de vragenlijst tussentijds afsluiten. Alle ingevulde gegevens worden automatisch opgeslagen.

‘Strategisch Innoveren’

Deelnemers aan het onderzoek krijgen een gratis uitnodiging voor het netwerkevent ‘Strategisch Innoveren’ dat in juni door VinCi wordt georganiseerd. Tijdens dit event zullen de belangrijkste resultaten van het onderzoek worden toegelicht en zal een aantal prominente gastprekers opvallende resultaten bediscussiëren.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:15 februari 2016 15:17

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...