Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG en SNN onderzoeken innovatiekracht noordelijk bedrijfsleven

15 februari 2016
De Faculteit Economie en Bedrijfskunde.
Dries Faems
Dries Faems

In 2015 onderzochten het Centre of Expertise Value in Collaborative Innovation (VinCi) van de RUG en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voor het eerst de innovatiekracht van het Noord-Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Dat onderzoek onder leiding van prof.dr. Dries Faems, hoogleraar Innovatie & Organisatie, krijgt een vervolg. In de Innovatiebenchmark staan dit jaar de volgende thema’s centraal: milieu innovatie, sociale innovatie, open innovatie en creativiteit van werknemers.

Geïnteresseerden kunnen tot 29 februari de online vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 15 minuten. De vragenlijst van dit onderzoek vindt u hier . U kunt de vragenlijst tussentijds afsluiten. Alle ingevulde gegevens worden automatisch opgeslagen.

‘Strategisch Innoveren’

Deelnemers aan het onderzoek krijgen een gratis uitnodiging voor het netwerkevent ‘Strategisch Innoveren’ dat in juni door VinCi wordt georganiseerd. Tijdens dit event zullen de belangrijkste resultaten van het onderzoek worden toegelicht en zal een aantal prominente gastprekers opvallende resultaten bediscussiëren.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:15 februari 2016 15:17

Meer nieuws