Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oproep: 25 euro verdienen met notuleren!

10 februari 2016

Op 17 februari organiseert KADO (Kenniscentrum Aardbevingen en Duurzame Ontwikkeling) een aardbevingsconferentie in Hotel Spoorzicht in Loppersum. Voor dit evenement zoeken we nog studenten die het leuk vinden om aantekeningen te maken tijdens rondetafelgesprekken die gaan over de toekomst van Groningen (gerelateerd aan de aardbevingsproblematiek).   

Tijd: 13.00 - 16.30
Locatie: Hotel Spoorzicht, Loppersum (gemakkelijk met de trein te bereiken)
Vergoeding: €25,- aan VVV-bonnen (en een treinkaartje als je geen OV hebt)


Als je dit leuk vindt, stuur dan even een mailtje naar j.e.kwakkel@rug.nl.

English translation
On 17 February 2016, KADO (knowledge center for earthquakes) organizes an Earthquake conference in Hotel Spoorzicht in Loppersum. For this event we are looking for students who would like to make notes during the roundtable conversations, focused on the future of Groningen (related to the earthquake issues in the Northern Netherlands).

Time: 13.00 – 16.30
Location: Hotel Spoorzicht, Loppersum (easy to get there by train)
Compensation: €25,- of VVV-vouchers (and a train ticket if necessary)

If you are interested, please email j.e.kwakkel@rug.nl

NOTE: the whole day is Dutch spoken and the writing also have to be in Dutch.

Laatst gewijzigd:16 maart 2018 13:50

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...