Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Universiteit gesloten ivm extreme weersomstandigheden

05 januari 2016

In verband met de extreme weersomstandigheden is de universiteit gesloten tot in ieder geval 12.00. Medewerkers en studenten wordt dringend geadviseerom thuis te blijven. Na 12.00 uur wordt de situatie onieuw beoordeeld. Houd de berichtgeving in de gaten.

Laatst gewijzigd:05 januari 2016 07:36

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...