Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vodafone nieuwe telefoonprovider RUG

03 september 2015
Vodafone nieuwe telefoonprovider
Vodafone nieuwe telefoonprovider

Vodafone wordt de nieuwe telefoonprovider van de RUG voor zowel vaste als mobiele telefonie. Dat is de uitkomst van de Europese aanbesteding die het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden.

Met de overstap naar Vodafone wordt dit najaar een begin gemaakt. Eind september zullen eerst de zakelijke abonnementen van T-mobile worden gemigreerd naar Vodafone. In januari 2016 volgen de zakelijke mobiele abonnementen van KPN. De medewerkers met een mobiel abbonement zijn op de hoogte gesteld van de komende veranderingen en welke maatregelen daarvoor nodig zijn. Gebruikers die nog vragen hebben, kunnen contact opnemen met de CIT-Servicedesk.
Begin volgend jaar zullen ook de vaste telefoons van de RUG over gaan op Vodafone. In de toekomst worden vaste en mobiele telefoons meer met elkaar geïntegreerd.

Laatst gewijzigd:17 december 2015 16:55

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...