Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Vodafone nieuwe telefoonprovider RUG

03 september 2015

Vodafone wordt de nieuwe telefoonprovider van de RUG voor zowel vaste als mobiele telefonie. Dat is de uitkomst van de Europese aanbesteding die het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden.

Met de overstap naar Vodafone wordt dit najaar een begin gemaakt. Eind september zullen eerst de zakelijke abonnementen van T-mobile worden gemigreerd naar Vodafone. In januari 2016 volgen de zakelijke mobiele abonnementen van KPN. De medewerkers met een mobiel abbonement zijn op de hoogte gesteld van de komende veranderingen en welke maatregelen daarvoor nodig zijn. Gebruikers die nog vragen hebben, kunnen contact opnemen met de CIT-Servicedesk.
Begin volgend jaar zullen ook de vaste telefoons van de RUG over gaan op Vodafone. In de toekomst worden vaste en mobiele telefoons meer met elkaar geïntegreerd.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 16:48

Meer nieuws

 • 10 juli 2020

  ENLIGHT recognized as a European University

  The ENLIGHT consortium of nine European universities, including the University of Groningen, was selected within the framework of the second call for ‘European Universities’, the European Commission's pilot program for new multilateral networks....

 • 08 juli 2020

  Piekopvang in Groningen voorbereid voor internationale studenten

  Aan het einde van de zomer komen er naast veel Nederlandse studenten ook internationale studenten naar Groningen om voor kortere of langere tijd te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen (HG) of de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Vanwege de...

 • 01 juli 2020

  Sander de Hosson Alumnus van het Jaar 2019

  Longarts Sander de Hosson is door de Rijksuniversiteit Groningen verkozen tot Alumnus van het Jaar 2019. Hij ontvangt de prijs voor de indringende wijze waarop hij aandacht vraagt voor de emotionele kant van de palliatieve zorg en voor het onder...