Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Stephan van Galen Algemeen Directeur Bureau van de Universiteit Groningen

24 juni 2015
Stephan van Galen
Stephan van Galen

Met ingang van 1 september start Stephan van Galen als Algemeen Directeur Bureau van de Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen.

Stephan is momenteel werkzaam bij de NVAO als secretaris van het bestuur van de NVAO en lid van het management team. Hij heeft in die functie diverse instellingsaudits voorbereid en uitgevoerd, onder andere die van de RUG.

Het College van Bestuur en de directie van het Bureau zijn verheugd met de komst van Stephan naar de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:01 juli 2015 13:05
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....