Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Stephan van Galen Algemeen Directeur Bureau van de Universiteit Groningen

24 juni 2015
Stephan van Galen
Stephan van Galen

Met ingang van 1 september start Stephan van Galen als Algemeen Directeur Bureau van de Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen.

Stephan is momenteel werkzaam bij de NVAO als secretaris van het bestuur van de NVAO en lid van het management team. Hij heeft in die functie diverse instellingsaudits voorbereid en uitgevoerd, onder andere die van de RUG.

Het College van Bestuur en de directie van het Bureau zijn verheugd met de komst van Stephan naar de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:01 juli 2015 13:05

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...