Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ga je naar China (of elders?)

02 april 2015

Ontwikkel je interculturele competenties bij het RUG Talencentrum - voor taal en cultuur

Leer meer over een land dat je interesseert (inclusief die rare Nederlanders waar je je tussen bevindt), bereid je voor op studie, stage of onderzoek in het buitenland, ontdek het gebied van interculturele communicatie, verbeter je lesgeefvaardigheden in een groep studenten van verschillende nationaliteiten, of vraag advies over onderwerpen omtrent interculturele competenties.

Vanaf september 2015 biedt het RUG Talencentrum - voor taal en cultuur een brede selectie van workshops en cursussen om je te helpen bij het ontwikkelen van je interculturele competenties, of je nu student, RUG-medewerker of professional bent.

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Interculturele Competentie bij het RUG Talencentrum - voor taal en cultuur, schrijf je dan hier in om updates over de Interculturele Competentie te ontvangen.

Laatst gewijzigd:11 september 2017 14:32
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws