Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ga je naar China (of elders?)

02 april 2015

Ontwikkel je interculturele competenties bij het RUG Talencentrum - voor taal en cultuur

Leer meer over een land dat je interesseert (inclusief die rare Nederlanders waar je je tussen bevindt), bereid je voor op studie, stage of onderzoek in het buitenland, ontdek het gebied van interculturele communicatie, verbeter je lesgeefvaardigheden in een groep studenten van verschillende nationaliteiten, of vraag advies over onderwerpen omtrent interculturele competenties.

Vanaf september 2015 biedt het RUG Talencentrum - voor taal en cultuur een brede selectie van workshops en cursussen om je te helpen bij het ontwikkelen van je interculturele competenties, of je nu student, RUG-medewerker of professional bent.

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Interculturele Competentie bij het RUG Talencentrum - voor taal en cultuur, schrijf je dan hier in om updates over de Interculturele Competentie te ontvangen.

Laatst gewijzigd:11 september 2017 14:32

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...