Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Twee studenten uit de Drug Design groep naar 65de Lindau Nobel Laureate Meeting

05 maart 2015

Elk jaar worden een paar studenten uit verschillende landen geselecteerd om deel te nemen aan een meerdaagse bijeenkomst met Nobelprijswinnaars tijdens de jaarlijkse "Lindau Nobel Laureate Meeting" in Duitsland. Vorig jaar konden slechts negen studenten van Nederlandse universiteiten deze bijeenkomst bijwonen. Dit jaar zijn twee studenten van de Drug Design groep van het Groningen Research Institute of Pharmacy (GRIP) geselecteerd: promovendus en houder van een Erasmus Mundus Swagata beurs Ajay Chandgude en postdoc Constantinos Neochoritis. "Ik vind het fantastisch dat ik ben geselecteerd voor een bijeenkomst van dergelijke wereldfaam. Dit gebeurt eens in je leven. Ik voel me zeer vereerd en verheug me enorm op het werken en discussiëren met 70 Nobelprijswinnaars en 650 collega onderzoekers. Dit biedt mij een unieke kans om mijn blik op de wetenschap te verbreden. Ik hoop hier levenslange inspiratie op te doen over het doen van succesvol onderzoek met grote maatschappelijke impact", aldus Ajay Chandgude. Gefeliciteerd Constantinos en Ajay!

Laatst gewijzigd:12 december 2016 15:32

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...