Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Talencentrum breidt E-learningaanbod uit met cursus Online Dutch

16 maart 2015

Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in april een beginnerscursus Online Dutch aan. Online Dutch is een cursus op afstand en is bedoeld voor iedereen die goed Nederlands wil leren spreken, schrijven, lezen en luisteren op afstand.

Cursus Online Dutch
De cursus Online Dutch is een basiscursus Nederlands van CEF niveau 0 naar A1. Het is een cursus van 8 weken waarin de deelnemers de eerste 8 hoofdstukken van het cursusboek Nederlands in gang doorwerken. Er is veel aandacht voor de productieve vaardigheden spreken en schrijven en feedback van de docent. Om de spreekvaardigheid te oefenen krijgen de deelnemers taken die ze met het programma SpeakApps en via Skype kunnen doen. Bij een deel van de opdrachten hebben de deelnemers direct contact met de docent. De studielast is 8-10 uur per week.

Inschrijven voor cursus Online Dutch
Via de website van het Talencentrum kunt u zich online inschrijven voor de cursus Online Dutch. De cursus start op donderdag 9 april. De studielast is 8-10 uur per week. De inschrijving is tot 1 april geopend.

Talencentrum
Berna de Boer
Hoofd sectie Nederlands
tel. 050 363 5802
talencentrum@rug.nl
www.rug.nl/talencentrum

Laatst gewijzigd:03 januari 2019 16:32
printView this page in: English

Meer nieuws