Studenten vertellen 'verborgen verhalen'

11 februari 2015
Archeologische vondsten in het Universiteitsmuseum

Veertien studenten Archeologie van de RUG hebben in het Universiteitsmuseum de tentoonstelling Verborgen Verhalen samengesteld. Aan de hand van aansprekende objecten van het Groninger Instituut voor Archeologie leggen ze uit waarom archeologen eigenlijk zo veel bewaren en wat we daar nu nog mee kunnen. Nieuwe onderzoekstechnieken zorgen steeds weer voor nieuwe inzichten. De tentoonstelling is te bezichtigen tot september 2015.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:03 november 2017 12:44