Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

University of Groningen achieved 48th place in GreenMetric ranking 2014

20 januari 2015

The UI GreenMetric ranking list was established by Universitas Indonesia to draw attention to sustainability in university policy. Universities are ranked based on numerical data in the fields of ‘Setting and Infrastructure’, ‘Energy and Climate Change’, ‘Waste’, ‘Water’, ‘Transportation’ and ‘Education’. In 2013 the University of Groningen achieved the 65th place. In 2014 de University of Groningen climbed to the 48th place. Our university is now one of the best three Dutch universities. A great result!

More information about the ranking: http://greenmetric.ui.ac.id//ranking

Laatst gewijzigd:05 januari 2017 10:19

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...