Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Unifocus: 2014 in beeld

17 december 2014

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. In deze editie een overzicht van het afgelopen jaar. Wat bracht 2014 de RUG? Of, wat bracht de RUG in 2014? In deze laatste Unifocus van 2014 een overzicht van een aantal hoogtepunten: 2014 in beeld. Niet volledig, maar wel illustratief voor wat er in een jaar allemaal aan de RUG gebeurt.

In het online videomagazine Unifocus worden onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...