Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingstijden universiteit en UB rond de feestdagen

24 december 2014

De Rijksuniversiteit Groningen is gesloten van donderdag 25 december tot en met vrijdag 2 januari. Op woensdag 24 december sluiten de gebouwen van de universiteit om 16.00 uur.

De Universiteitsbibliotheek is tijdens de kerstvakantie geopend, met uitzondering van donderdag 25 december, vrijdag 26 december en donderdag 1 januari. Op woensdag 24 en 31 december sluit de UB om 16.00 uur. Vrijdag 2 januari is de UB open van 8.30-00.00 uur. Voor een volledig overzicht, zie: openingstijden UB.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2015!

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 10:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....