Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingstijden universiteit en UB rond de feestdagen

24 december 2014

De Rijksuniversiteit Groningen is gesloten van donderdag 25 december tot en met vrijdag 2 januari. Op woensdag 24 december sluiten de gebouwen van de universiteit om 16.00 uur.

De Universiteitsbibliotheek is tijdens de kerstvakantie geopend, met uitzondering van donderdag 25 december, vrijdag 26 december en donderdag 1 januari. Op woensdag 24 en 31 december sluit de UB om 16.00 uur. Vrijdag 2 januari is de UB open van 8.30-00.00 uur. Voor een volledig overzicht, zie: openingstijden UB.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2015!

Laatst gewijzigd:05 januari 2015 11:32
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 28 november 2017

  Samenwerking gemeenten bespaart geen geld

  Anders dan gedacht verlaagt samenwerking tussen gemeenten de uitgaven van gemeenten niet. Ook leidt samenwerking niet tot een meetbare verbetering van de gemeentelijke voorzieningen. Dat schrijven Maarten Allers en Tom de Greef van het Centrum voor...

 • 27 november 2017

  #PanoramaRomantica in het Groninger Museum

  Speciaal voor de aanstaande tentoonstelling De Romantiek in het Noorden en de huidige expositie Ook Romantiek in het Groninger Museum, heeft het Reality Center van de Rijksuniversiteit Groningen een virtueel panorama ontwikkeld: #PanoramaRomantica....

 • 25 november 2017

  RUG en Noordelijke Online Ondernemers lanceren Groningen Digital Business Centre

  De Rijksuniversiteit Groningen en de Noordelijke Online Ondernemers (NOO) slaan de handen ineen om de bloeiende digitale sector in Noord-Nederland uit te bouwen en te versterken. Samen lanceren zij het Groningen Digital Business Centre (GDBC), een nieuw...