Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. Giovannin Maglia appointed as adjunct professor in Chemical Biology

14 november 2014

Dr. Giovanni Maglia is appointed as adjunct professor in Chemical Biology as part of the sector plan Physics and Chemistry of the faculty. Giovanni has started as off November 1 and will establish his own research group at the 9th floor of the Linnaeus building from the beginning of 2015 when current members of his group at Leuven University will move to Groningen. Giovanni’s research concentrates on studying biological nanopores from both a fundamental and biotechnological direction.


Laatst gewijzigd:14 november 2014 11:31

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....