Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG400-viering op Koninklijk Nederlands Instituut Rome

08 oktober 2014
Het Koninklijk Nederlands Instituut Rome
Het Koninklijk Nederlands Instituut Rome

Op vrijdag 10 oktober vindt op het Koninklijk Nederlands Instituut Rome (KNIR) een congres plaats ter ere van het 400 jarig-bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen. Thema van de bijeenkomst is het RUG-speerpunt Sustainable Society. Het congres wordt bijgewoond door de drie Nederlandse ambassadeurs in Rome, collegevoorzitter Sibrand Poppema van de RUG, vertegenwoordigers van de Romeinse universiteiten Roma Tre, LUISS en La Sapienza, en onderzoekers van diverse nationale instituten die in Rome gevestigd zijn.

Poppema en rector Mario Panizza ondertekenen tijdens het congres een overeenkomst waarmee de RUG en de universiteit Roma Tre hun samenwerking bekrachtigen.

Meer informatie: website KNIR

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws