Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Numerus fixus en eerdere deadline bij Economics en Econometrics

09 oktober 2014

Anders dan in de voorlichtingsgids Studeren in Groningen – bacheloropleidinge n staat, krijgen de opleidingen Economics and Business Economics en Econometrics and Operations Research voor studiejaar 2015-2016 een numerus fixus. Er is dus beperkte toelating, met decentrale selectie.

De aanmelddeadline is daarom niet 1 mei, maar 15 april. Kijk voor de aanmeldprocedure en overige informatie op de site van de faculteit.

Laatst gewijzigd:09 oktober 2014 14:27

Meer nieuws

 • 17 oktober 2018

  Onderling contact tussen patiënten via social media leidt tot betere relatie met zorgverlener

  Chronisch zieken hebben baat bij online medisch advies van andere patiënten via bijvoorbeeld een Facebookgroep. Onderling contact tussen patiënten via social media heeft namelijk vaak een positief effect op de relatie tussen patiënt en zorgverlener...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...