Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CIBIF actief bij bemiddeling research stages

01 oktober 2014

Tijdens de Career week was het CIBIF gisteren actief met de z.g. thesis & career event die in samenwerking met de studievereniging RISK is georganiseerd. Studenten die zich orienteren op een scriptieonderwerp konden kennismaken met een geslecteerde lijst van ondernemingen die stageplaatsen aanbieden. Het betrof hier onder meer onderzoeksstages bij TKP Investments, PWC, Kempen, BDO Corporate Finance and EY. Ondernemingen kunnen opteren voor een corporate membership van het CIBIF waarmee ze de activiteiten van het CIBIF sponsoren en de mogelijkheid krijgen om stagiaires van de RUG recruteren. Hierin participeren onder meer de opleiding MSc Finance en MSc International Finance.

Laatst gewijzigd:05 oktober 2016 15:03
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....