Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CIBIF actief bij bemiddeling research stages

01 oktober 2014

Tijdens de Career week was het CIBIF gisteren actief met de z.g. thesis & career event die in samenwerking met de studievereniging RISK is georganiseerd. Studenten die zich orienteren op een scriptieonderwerp konden kennismaken met een geslecteerde lijst van ondernemingen die stageplaatsen aanbieden. Het betrof hier onder meer onderzoeksstages bij TKP Investments, PWC, Kempen, BDO Corporate Finance and EY. Ondernemingen kunnen opteren voor een corporate membership van het CIBIF waarmee ze de activiteiten van het CIBIF sponsoren en de mogelijkheid krijgen om stagiaires van de RUG recruteren. Hierin participeren onder meer de opleiding MSc Finance en MSc International Finance.

Laatst gewijzigd:05 oktober 2016 15:03

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...