Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Versterking in het team van Sustainable Society

08 september 2014

Het team van Sustainable Society is per 1 september versterkt met twee nieuwelingen.

Sandra Kamphuis is de nieuwe leerling secretaresse in het team van Sustainable Society. Sandra doet de opleiding voor Directiesecretaresse/ Management Assistent aan het Alfa College. Naast Sandra heeft Sustainable Society Justin Richardson als student-assistent aangenomen. Justin studeert Sociologie en begint per september met de master Arbeid, Levensloop en Organisatie.

Beide heten we van harte welkom!

Laatst gewijzigd:05 januari 2017 10:19

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...