Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Spreek Nederlands met mij!

29 september 2014

Bij het Talencentrum RUG zijn in september ongeveer 750 buitenlandse cursisten begonnen met een cursus Nederlands voor anderstaligen! Van de 45 groepen die zijn gestart zijn er 26 beginnersgroepen.

Om de 400 beginners te helpen met hun Nederlands, roepen we alle Groningers op om Nederlands te blijven praten tegen buitenlanders die hun best doen om het geleerde in praktijk te brengen.

We wensen al onze cursisten heel veel succes en plezier!


Spreek Nederlands met mij!
Spreek Nederlands met mij!
Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:21

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...