Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Universiteit en bibliotheek donderdag 28 augustus gesloten

26 augustus 2014

De Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteitsbibliotheek zijn op 28 augustus gesloten vanwege Gronings Ontzet. De University Student Desk en de International Service Desk in het Academiegebouw zijn wel geopend.

Op 28 augustus viert de stad Groningen jaarlijks het ontzet van 1672, onder de inwoners van Groningen ook wel bekend als het feest van Bommen Berend.
Zie hier een volledig overzicht van de openingstijden van de bibliotheek.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 10:22

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...