Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Opnames College Tour met Arjen Robben in Groningen

19 augustus 2014

Zaterdag 23 augustus maakt het NTR programma College Tour opnames met Nederlands beste linkerbeen. Voetballer Arjen Robben is dan te gast en neemt voor het eerst sinds lange tijd weer eens plaats op ‘de bank’. De opnames vinden plaats in het Willem Alexander Sportcentrum (Zernike Campus).

Tijdens het WK 2014 was Arjen Robben, geboren in Bedum, vlakbij Groningen, dé grote smaakmaker. Met zijn dribbels, voorzetten en hoge snelheid zorgde hij ervoor dat Nederland uiteindelijk de derde plek wist te behalen.

De opname van College Tour met Robben wordt 29 augustus uitgezonden. Aanmelden (alleen voor studenten) kan via de site van de NTR.

Laatst gewijzigd:29 juni 2018 12:51

Meer nieuws