Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Opnames College Tour met Arjen Robben in Groningen

19 augustus 2014

Zaterdag 23 augustus maakt het NTR programma College Tour opnames met Nederlands beste linkerbeen. Voetballer Arjen Robben is dan te gast en neemt voor het eerst sinds lange tijd weer eens plaats op ‘de bank’. De opnames vinden plaats in het Willem Alexander Sportcentrum (Zernike Campus).

Tijdens het WK 2014 was Arjen Robben, geboren in Bedum, vlakbij Groningen, dé grote smaakmaker. Met zijn dribbels, voorzetten en hoge snelheid zorgde hij ervoor dat Nederland uiteindelijk de derde plek wist te behalen.

De opname van College Tour met Robben wordt 29 augustus uitgezonden. Aanmelden (alleen voor studenten) kan via de site van de NTR.

Laatst gewijzigd:29 juni 2018 12:51
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...