Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Opnames College Tour met Arjen Robben in Groningen

19 augustus 2014

Zaterdag 23 augustus maakt het NTR programma College Tour opnames met Nederlands beste linkerbeen. Voetballer Arjen Robben is dan te gast en neemt voor het eerst sinds lange tijd weer eens plaats op ‘de bank’. De opnames vinden plaats in het Willem Alexander Sportcentrum (Zernike Campus).

Tijdens het WK 2014 was Arjen Robben, geboren in Bedum, vlakbij Groningen, dé grote smaakmaker. Met zijn dribbels, voorzetten en hoge snelheid zorgde hij ervoor dat Nederland uiteindelijk de derde plek wist te behalen.

De opname van College Tour met Robben wordt 29 augustus uitgezonden. Aanmelden (alleen voor studenten) kan via de site van de NTR.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 10:36
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...