Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Opnames College Tour met Arjen Robben in Groningen

19 augustus 2014

Zaterdag 23 augustus maakt het NTR programma College Tour opnames met Nederlands beste linkerbeen. Voetballer Arjen Robben is dan te gast en neemt voor het eerst sinds lange tijd weer eens plaats op ‘de bank’. De opnames vinden plaats in het Willem Alexander Sportcentrum (Zernike Campus).

Tijdens het WK 2014 was Arjen Robben, geboren in Bedum, vlakbij Groningen, dé grote smaakmaker. Met zijn dribbels, voorzetten en hoge snelheid zorgde hij ervoor dat Nederland uiteindelijk de derde plek wist te behalen.

De opname van College Tour met Robben wordt 29 augustus uitgezonden. Aanmelden (alleen voor studenten) kan via de site van de NTR.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 10:36
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...