Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Zomeravondgesprekken NRC met hoog RUG-gehalte

08 juli 2014

NRC publiceert de komende weken iedere zaterdag onder de titel Zomeravondgesprek een dubbelinterview tussen twee interessante personen en persoonlijkheden. Afgelopen zaterdag 5 juli was de eerste aflevering met de Groningse hoogleraar leiderschap Janka Stoker en voetbaltrainer Gertjan Verbeek. De komende zaterdagen maken onder andere ook de Groninger psycholoog Douwe Draaisma en gezondheidspsycholoog Trudy Dehue hun opwachting in het Zomeravondgesprek.

Laatst gewijzigd:31 juli 2014 14:09
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 13 december 2017

  Faculty of Economics and Business achieves 3-year EQUIS re-accreditation

  The European accreditation institution EFMD has just announced that the Faculty of Economics and Business (FEB) of the University of Groningen has been awarded the prestigious EQUIS accreditation for an additional 3 years. This re-accreditation was...

 • 28 november 2017

  Samenwerking gemeenten bespaart geen geld

  Anders dan gedacht verlaagt samenwerking tussen gemeenten de uitgaven van gemeenten niet. Ook leidt samenwerking niet tot een meetbare verbetering van de gemeentelijke voorzieningen. Dat schrijven Maarten Allers en Tom de Greef van het Centrum voor...

 • 27 november 2017

  #PanoramaRomantica in het Groninger Museum

  Speciaal voor de aanstaande tentoonstelling De Romantiek in het Noorden en de huidige expositie Ook Romantiek in het Groninger Museum, heeft het Reality Center van de Rijksuniversiteit Groningen een virtueel panorama ontwikkeld: #PanoramaRomantica....