Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

In memoriam slachtoffers MH17

19 juli 2014
Studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen zijn geschokt door het bericht dat studente geneeskunde Emma Essers bij de vliegtuigramp boven Oekraïne is omgekomen, samen met familieleden.

Tevens heeft de Groningse universiteit met grote ontsteltenis vernomen dat bij de ramp ook directe familieleden van een student en van een medewerkster zijn omgekomen.

Wij wensen de nabestaanden namens alle medewerkers en studenten alle sterkte toe bij dit plotselinge en onbegrijpelijke verlies.

Het College van Bestuur,

Sibrand Poppema, Elmer Sterken en Jan de Jeu.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....