Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

In memoriam slachtoffers MH17

19 juli 2014
Studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen zijn geschokt door het bericht dat studente geneeskunde Emma Essers bij de vliegtuigramp boven Oekraïne is omgekomen, samen met familieleden.

Tevens heeft de Groningse universiteit met grote ontsteltenis vernomen dat bij de ramp ook directe familieleden van een student en van een medewerkster zijn omgekomen.

Wij wensen de nabestaanden namens alle medewerkers en studenten alle sterkte toe bij dit plotselinge en onbegrijpelijke verlies.

Het College van Bestuur,

Sibrand Poppema, Elmer Sterken en Jan de Jeu.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...