Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Mooie inzendingen fotowedstrijd 'Regeldrift'

29 juli 2014

Sustainable Society heeft naar aanleiding van de fotowedstrijd 'Regeldrift' prachtige inzendingen gekregen. Allereerst willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om een mooie foto op te sturen.

In het bijzonder feliciteert Sustainable Society Hans en Astrid Menninga met hun geweldige inzending, die bekroond is met de eerste prijs. Daarnaast feliciteren we ook Susan Boerma met de tweede prijs.

De 10 mooiste inzendingen kunt u hier terugvinden.

Laatst gewijzigd:05 januari 2017 10:19

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...