Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Registratie open: Sustainable Energy Week in Brussel

12 juni 2014

Op 24 juni organiseert Sustainable Society tijdens de Sustainable Energy Week in Brussel een seminar genaamd: "Promoting successful energy transition: the human factor". Dit seminar wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen vanuit de speerpunten Sustainable Society en Energy. Energy Valley participeert als externe partner.

Wil je aan dit seminar deelnemen? Registreer je door een email te sturen naar sustainablesociety@rug.nl. Geef hierbij je naam, titels, organisatie en contactgegevens door. Laat ons ook weten of je wilt deelnemen aan de netwerk lunch aansluitend op het seminar (van 12.00 uur tot 14.00 uur).

Extra informatie
- Lees meer over het programma
- Lees meer over het seminar

Laatst gewijzigd:05 januari 2017 10:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...