Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Registratie open: Sustainable Energy Week in Brussel

12 juni 2014

Op 24 juni organiseert Sustainable Society tijdens de Sustainable Energy Week in Brussel een seminar genaamd: "Promoting successful energy transition: the human factor". Dit seminar wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen vanuit de speerpunten Sustainable Society en Energy. Energy Valley participeert als externe partner.

Wil je aan dit seminar deelnemen? Registreer je door een email te sturen naar sustainablesociety@rug.nl. Geef hierbij je naam, titels, organisatie en contactgegevens door. Laat ons ook weten of je wilt deelnemen aan de netwerk lunch aansluitend op het seminar (van 12.00 uur tot 14.00 uur).

Extra informatie
- Lees meer over het programma
- Lees meer over het seminar

Laatst gewijzigd:04 april 2018 10:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...