Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Registratie open: Sustainable Energy Week in Brussel

12 juni 2014

Op 24 juni organiseert Sustainable Society tijdens de Sustainable Energy Week in Brussel een seminar genaamd: "Promoting successful energy transition: the human factor". Dit seminar wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen vanuit de speerpunten Sustainable Society en Energy. Energy Valley participeert als externe partner.

Wil je aan dit seminar deelnemen? Registreer je door een email te sturen naar sustainablesociety@rug.nl. Geef hierbij je naam, titels, organisatie en contactgegevens door. Laat ons ook weten of je wilt deelnemen aan de netwerk lunch aansluitend op het seminar (van 12.00 uur tot 14.00 uur).

Extra informatie
- Lees meer over het programma
- Lees meer over het seminar

Laatst gewijzigd:04 april 2018 10:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...