Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Registratie open: Sustainable Energy Week in Brussel

12 juni 2014

Op 24 juni organiseert Sustainable Society tijdens de Sustainable Energy Week in Brussel een seminar genaamd: "Promoting successful energy transition: the human factor". Dit seminar wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen vanuit de speerpunten Sustainable Society en Energy. Energy Valley participeert als externe partner.

Wil je aan dit seminar deelnemen? Registreer je door een email te sturen naar sustainablesociety@rug.nl. Geef hierbij je naam, titels, organisatie en contactgegevens door. Laat ons ook weten of je wilt deelnemen aan de netwerk lunch aansluitend op het seminar (van 12.00 uur tot 14.00 uur).

Extra informatie
- Lees meer over het programma
- Lees meer over het seminar

Laatst gewijzigd:04 april 2018 10:53
printView this page in: English

Meer nieuws