Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Cooperation NIDI and Sustainable Society

10 juni 2014

The Netherlands Interdisciplinary Demographic Institute and the University of Groningen signed a long term affiliation agreement on March 19. In a follow up of this agreement NIDI and Sustainable Society have made a head start in exploring cooperation possibilities. Two specific cooperation agreements have been made. We cooperate in a joint effort to lobby for topics of common interest towards the working programmes 2016-2017 in The European Union Horizon 2020 programme. Second, we organize an exchange meeting after summer to strengthen the ties on the level of researchers in these fields of common interest. Organizing one or more policy briefs in The Hague is an expected output on short notice.

More about NIDI

Laatst gewijzigd:05 januari 2017 10:19

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...