Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Team van Farmacie eindigt 4de tijdens de Lauwersloop

03 juni 2014

Na 14 jaar werd op 30 mei de Lauwersloop, een estafette race tussen Leeuwarden en Groningen, weer georganiseerd. Deze race werd nieuw leven ingeblazen in het kader van de viering van 400 jaar RUG. Ons Farmacie team deed mee en eindigde op de 4de plaats, een prestatie waar we trots op zijn! De race bestond uit ongeveer 110 kilometer verdeeld over 17 etappes variërend van 4 tot 12 kilometer. Meer foto's

Lauwersloop
Lauwersloop
Laatst gewijzigd:07 juli 2014 16:22
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 23 februari 2018

  Kinderen met astma blijken aangepast dna te hebben

  Kinderen met astma blijken epigenetische, chemische veranderingen van hun dna te hebben. Op hun dna zijn nu 14 plekken vastgesteld, die samenhangen met astma. Het bijzondere is dat deze 14 plekken in de eerste 4 jaar van hun leven zijn veranderd. Deze...

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...