Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Coimbra conference 2014 feestelijk afgesloten

13 juni 2014

Van 10-13 juni 2014 organiseert de Rijksuniversiteit Groningen de Coimbra Group Annual Conference 2014. Het thema van de jaarlijkse conferentie luidt ‘Universities in the 21st Century: For Infinity’. De conferentie wordt vandaag afgesloten met de officiële viering van het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen. Aan deze viering nemen de Rectoren, Vice Chancellors, Presidenten en andere vertegenwoordigers van de Coimbra Group deel.

De Coimbra Group, opgericht in 1985 en formeel bekrachtigd in 1987, is een samenwerkingsverband van excellente, multidisciplinaire universiteiten die tot de oudste van Europa behoren. De Rijksuniversiteit Groningen is al geruime tijd lid van de Coimbra Group en organiseerde de ‘Coimbra Group Annual Conference’ voor het laatst in 1994. Tot de Coimbra-leden behoren toonaangevende instellingen als University of Edinburgh, Università di Bologna, Saint Petersburg State University en Trinity College Dublin.

Coimbra Group Annual Conference 2014
Coimbra Group Annual Conference 2014
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:33

Meer nieuws