Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

University of Groningen offers resit training on 14 and 15 June

11 June 2014

After the success of its examination training, taken by over 640 secondary school pupils across the country, the University of Groningen is offering resit training to VWO and HAVO pupils on Saturday 14 and Sunday 15 June. VWO pupils can follow training in the subjects Mathematics B, Physics, Chemistry, Biology, Economics (programme 2013 and 2014) and Management and Organization. HAVO pupils can follow Mathematics A, Mathematics B and Physics.

Last modified:13 March 2020 02.22 a.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 07 August 2020

  Virus assembly has been filmed

  Scientists in Groningen and Madrid have managed to capture unique images of the first steps of virus assembly. By using a very fast scanning probe microscope, they were able to film how HIV proteins begin to form a virus. It appears that the virus...

 • 04 August 2020

  ‘Schoonmakers van de hersenen’ kunnen ontwikkeling foetale brein verstoren

  Microglia, cellen in de hersenen die schade en rommel opruimen, ontwikkelen zich al veel eerder in de hersenen dan tot nu toe gedacht werd. UMCG-hoogleraar Moleculaire Neurobiologie Bart Eggen en zijn collega’s ontdekten dat deze cellen al vroeg in...

 • 30 July 2020

  Versnelde veroudering van longvaten verklaart progressie van longziekte PAH

  Onderzoekers van het UMCG hebben een nieuw mechanisme ontdekt dat verklaart waarom de longziekte PAH (pulmonale arteriële hypertensie) bij patiënten verergert. Ook deden zij onderzoek naar een nieuwe therapie die deze ziekte kan behandelen.